Ny beredskabsdirektør tiltrådt i Randers-Favrskov-Djursland

Velkomst Morten Sønderby Sørensen

Morten Sønderby tiltrådte i dag som direktør for Beredskab & Sikkerhed i Randers-Favrskov-Djursland.

Formand for Beredskabskommissionen, Nils Borring, bød i dag velkommen til Morten Sønderby ved en reception på brandstationen i Hadsten. 

Nils Borring gav i sin tale udtryk for, at de fire ejerkommuner – Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs - glæder sig til at sætte den rette kandidat for roret i en velfungerende organisation: 

-Vi mener, at vi har et veldrevet og velfungerende beredskab – måske endda et af Danmarks bedste. Men måske kan du alligevel gøre det endnu bedre, for du kommer med friske øjne og masser af erfaring. Jeg er sikker på, at du sammen med mandskabet kan videreudvikle beredskabet til gavn for medarbejdere, samarbejdspartnere og ikke mindst alle de borgere og virksomheder, der har glæde af jeres hjælp, når alarmen går.

Morten Sønderby holdt også tale ved receptionen og gav ligeledes udtryk for, at han glæder sig til at komme i gang med at lære organisationen og alle samarbejdspartnere at kende. 

-Jeg har fulgt udviklingen af Beredskab og Sikkerhed tæt. Vi har et veldrevet beredskab, som er godt rustet til håndtering af vores daglige opgaver og de udviklingsmuligheder, vi har. 

Og så fremhævede han den største medarbejdergruppe i beredskabet:  Deltidsbrandmændene. 

-Jeg har meget stor respekt for vores deltidsbrandmænd, for de kan noget dobbelt. Ofte har de faglig erfaring ved siden af det brandtekniske. Som eksempelvis tømrer eller elektriker, og det kommer os til stor gavn i hver eneste opgave, sagde Morten Sønderby. 

Morten Sønderby er uddannet cand.scient.pol og kommer fra en stilling som regionsdirektør i Falck Danmark, hvor han har været ansvarlig for ambulancedrift samt flere forskellige anlægs- innovations- og udviklingsopgaver. Privat bor Morten Sønderby i Lystrup ved Aarhus med sin hustru og deres tre børn. 

Yderligere oplysninger:
Formand for beredskabskommissionen, borgmester Nils Borring: 30 30 82 24
Beredskabsdirektør Morten Sønderby: 40 30 09 73